Haberler->Duyurular->''OCUKLARIMIZ MESN ''KAMPANYASI
''OCUKLARIMIZ MESN ''KAMPANYASI

DEERL GRNLLER:
DERNEK BAKANIMIZ AV ALPASLAN KAYAPINAR TARAFINDAN DERNEMZ ADINA BALATILAN ''OCUKLARIMIZ MESN'' KAMPANYASI KAPSAMINDA (KENDSNN DE MEZUN OLDUU OKUL OLAN)GRN CUMHURYET LKRETM OKULUNDA OKUYAN 6 BAARILI RENCYE KILIK MONT HEDYE EDLD.BU KAMPANYANIN HER YIL FARKLI OKULLARDA TEKRARLACAINI VE NMZDEK YILIN HEDYELERNN SE DERNEK ADINA TACETTN YTTRK (YTTRK GYM) TARAFINDAN TEMN EDLECEN FADE EDEN DERNEK BAKANIMIZ KAYAPINAR 1988 YILINDA CUMHURYET LKRETM OKULUNDA OKURKEN GRNMZE KAZANDIRDIKLARI BLG YARIMASI SVAS 1.LK KUPASINI GRNCE DUYGULU ANLAR YAADI,OCUKLARIMIZIN MEYECEN BLMEK BLE BZ MUTLU EDYOR DYEN KAYAPINAR,BABASI HAYRETTN KAYAPINAR,ONURSAL BAKANIMIZ DOAN YALINKAYA VE LE MLL ETM MDR MEHMET ARSLAN LE BRLKTE RENCLERE MONTLARINI GYDREREK OCUKLARI SEVNDRDLER.
ANK GRN DERNE YNETM KURULU

Gnderen Dernek, aramba, 14 Ekim 2009 15:07, Yorumlar(0)