Haberler->Duyurular->SVAS GNLER TAM PUAN ALDI
SVAS GNLER TAM PUAN ALDI

ASDEF BAKANI PROF DR HULUS KOAK VE YE DERNEKLERN GRM,SVAS BELEDYES,SVAS VALL,SVAS L ZEL DARES,CUMHURYET NVERSTES,SVAS TCARET ODASI ,KLTR BAKANLII NIN KATKILARIYLA ,1-4 NSAN 2010 TARHNDE ANKARA ATATRK KLTR MERKEZNDE YAPILAN SVAS GNLER ETKNL BAARIYLA GEREKLETRLD.TOPLAMDA 200.000 KNN ZERNDE ZYARETNN KATILDII ETKNLKTE GRN KAYMAKAMI MER KALAYLI'NIN DESTEKLERYLE KAYMAKAMLIK VE DERNEMZ MTEREK STANT KURDU.GRN STANTINI HEMEHRLER,BROKRATLAR VE SYASLER BATA OLMAK ZERE OK SAYIDA KATILIMCI ZYARET ETT.ZYARETLER ARASINDA ULATIRMA BAKANI BNAL YILDIRIM,MHP GENEL BAKANI DEVLET BAHEL,BBP GENEL BAKANI YALIN TOPU, MLLETVEKLLERMZ HAMZA YERLKAYA,OSMAN KILI,EDBE SZEN,LHAN KESC ,SELAM UZUN DA VARDI.KLTR BAKANLII MSTEARIMIZ SMET YILMAZ,STRATEJ GELTRME BAKANI ADNAN YILMAZ,ENERJ BAKANLII MSTEARI SELAHATTN MEN ,KLTR BAKANI DANIMANI BRAHM SARITA,ANK BEHR BLD B YRD AL HSAN LMEZ,SVAS VALS AL KOLAT,SVAS BELEDYE BAKANI DOAN RGP,EBK GENEL MD BEKR ULUBA,SVAS ESK VALS LTF TUNCEL,GRN KAYMAKAMI MER KALAYLI,GRN BELEDYE BAKANI MEHMET AKTA,LE BAKANI LEVENT GRBZ DA STANDIMIZI ZYARET EDENLER ARASINDAYDI.
SVAS TARHNDE BR LKE MZA ATILAN DEV ORGANZASYONDA TM LELER VE LE DERNEKLER YER ALARAK STANT KURDULAR.GRNMZ'E AT ETL TANITIMLAR DA YAPILDI.STANTIMIZIN KURULMASINDA,MALZEME VE RN TEDARKNDE BZLERE VAR GLERYLE YARDIM EDEN GRN KAYMAKAMI MER KALAYLI VE 4 GN BOYUNCA BZLERLE BRLKTE ALIAN KAYMAKLIK PERSONEL HLM KARATA,BLGN BOZKURT ,ALBEY VE HALL BRAHM BEYE DERNEK YNETMMZE,VALMZ AL KOLAT'A SVAS BELEDYE BAKANI DOAN RGPE,N MUTFAINDA OLAN VE YAKLAIK 6 AYDIR EMEK HARCAYAN,GECESN GNDZNE KATAN ASDEF BAKANI pROF DR HULUS KOAK,NSAL ARTUR,EROLYANAR,MUVAFFAK ZMEN VE EME GEEN HERKESE TEEKKRLERMZ SUNUYORUZ.
YN KUR ADINA AV ALPASLAN KAYAPINAR

Gnderen Dernek, Pazar, 11 Nisan 2010 16:47, Yorumlar(0)

MKPNews ©2004-2007 mkportal.it