Haberler->Duyurular->18.GELENEKSEL GRN GECESNDE BULUTUK
18.GELENEKSEL GRN GECESNDE BULUTUK

DEERL GRNLLER
HER YIL OLDUU GB BU YILDA GRN GECEMZ HEMEHRLERMZN YOUN LG VE KATILIMI LE GEREKLETRLD.400 E YAKIN DAVETLNN KATILDII GECEMZ AV UMUT AILIPINAR'IN SUNUMU ELNDE ,FOLKLOR VE ZEYBEK GSTERLER,FIRAT MZK GRUBU, GRNL BALAMA SANATIMIZ ONUR BUDAK, KLTR BAKANLII SANATILARI NLGN KIZILCI VE HALS AKURLU, DAVUL ZURNA EKBNN SERGLED MZK ZYAFET LE HEMEHRLERMZ HASRET GDERDLER.

SZ DEERL DOSTLARIMIZIN BULUTUU BU GECEDE ,HZMET VE KATKILARINDAN DOLAYI SVAS VALS AL KOLAT,SVAS BELED BAK DOAN RGP,GRN KAYMAKAMI MER KALAYLI,ASDEF BAKANI PROF DR HULUS KOAK,ONURSAL BAKANIMIZ DOAN YALINKAYA VE E CEZVANUR YALINKAYA(YILIN ANNES),ONUR BUDAK,ZELLKLE RENC BURSLARINA YOUN KATKILARI OLAN EMEKL RETMEN HAYRETTN KAYAPINAR,VEDAT UAR, GNGR SZEN,PRF DR ERCAN CANBAY'A DERNEMZ TARAFINDAN PLAKET TAKTM EDLD.

GECEMZE KATILAN BATA SZ GRNLLERE,DAVETMZE CABET EDP BZ ONURLANDIRAN KLTR BAKANLII MSTEARI SMET YILMAZ,EBK GEN.MD BEKR ULUBA,BBP GEN BK YALIN TOPU,SVAS BELEDYE BK DOAN RGP,GRN KAYMAKAMI MER KALAYLI,TP GEN SEKR AV MEHMET ERAHN, ASDEF YN KUR.,SVAS DERNE YN KUR, ST GRN KLTR VAKFI YN KUR VE GENLK KOLLARI,FNAL DERSANES,ST KARADORUK DERNE,GRNDEN GELEN MSAFRLERMZE, ETL MAZERETLER SEBEBYLE KATILAMAYARAK TELGRAF GNDEREN MLLETVEKLLERMZ, BROKRATLARIMIZA TEEKKR EDYORUZ.
YN KUR ADINA AV ALPASLAN KAYAPINAR

Gnderen Dernek, Pazar, 20 Haziran 2010 10:37, Yorumlar(0)