Haberler->Duyurular->BAKANIN KALEMNDEN...
BAKANIN KALEMNDEN...

Bir milletin ve bir lkenin gelecei ,ocuklarn ve genlerin umutlu baklarnda yeniden hayat bulur .Gen baklarda ekillenir memleketin zgrl, ykselii, dirayeti.. Ne istediini bilen ,eitimli, ahlakl,adaletli,vicdanl,irfan sahibi, fikri hr genlerdir idealimiz.Bizler Ankara Grnller Dernei olarak derneimizin kuruluundan bu yana ite bu ideal dorultusunda ktk yola.Hali hazrda ihtiya sahibi 61 renciye sizlerin destei ile burs veriyor olmann ve bu genlerin eitimine bir nebze dahi olsa katkda bulunabilmi olmann mutluluunu yaamaktayz.Derneimiz ,siz deerli hemehrilerimizin istek ve gayretleri ile adeta eitim gnlls sivil toplum rgt haline gelmitir.Ekonomik krizin globalletii u gnlerde dahi kstl btelerinin bir ksmn ihtiya sahibi rencilerimize ve genlerimize ayrma bilincinde olan bata Yaln Kocabay beyefendi olmak zere aada adn zikrettiimiz engin gnll Grnlleri bu manidar davranlarndan dolay kutluyor ayn duyarll tm hemehrilerimizden beklediimizi belirtmek istiyoruz.Memleketimizi muasr medeniyetler seviyesinin zerine karmay iyar edinmi; okuyan-alan –dnen-reten-onurlu bir nesil yetitirmek yolunda salam olduklar katklardan dolay kranlarmz sunuyoruz.Bize her konuda yardmc olan ,fikir veren, bizi ynlendiren dernek ynetim kurulu yelerimizide fedakarlklarndan dolay tebrik ediyoruz.
Ayrca; derneimizin yllardr ykn eken , derneimizi adeta evlad gibi gren, gzeten , fikir ve tecrbelerini bizden esirgemeyen, mtevazi onursal Bakanmz Doan Yalnkaya ve deerli eine sonsuz teekkrlerimizi sunuyoruz.

Ankara Grnller Dernei Ynetim Kurulu adna Av Alpaslan KAYAPINAR. ankaragurunlulerdernegi.com

rencilerimize burs veren hemehrilerimiz:

Gnderen Dernek, Pazartesi, 02 Kasm 2009 18:48, Yorumlar(0)