2020 2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BURS BAŞVURULARI

2020 2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BURS BAŞVURULARI

2020-2021 Eğitim öğretim yılı burs başvuruları başlamıştır. En az dört yıllık üniversite öğrenimi gören, ailesi Gürün veya köylerinde halen oturuyor olan ve  ekonomik durumu iyi olmayan öğrencilerimiz burs başvurusu yapabileceklerdir. Başvuru şartları web sitemizdeki (Burslar ve Üyelik ) bölümünde burs başvuru formunda belirtilmiştir. Başvuru formu bilgisayarınıza indirilebilir olup gerekli bilgiler eksiksiz doldurup ek evraklarla birlikte okunaklı görüntüleri derneğimiz mail adresine ( ankaragurunluler@gmail.com ) gönderilecektir. Pandemi şartları sebebiyle fiziki evrak gönderimi yapılmayacak, fiziki olarak gönderilen başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

Derneğimizden halen burs almaya devam eden öğrencilerimizin okunaklı transkript görüntülerini derneğimizin mail adresine ( ankaragurunluler@gmail.com ) göndermeleri gerekmektedir.

Bütçelerinden Gürün’lü öğrenciler için fedakarlık yapan ve derneğimizden daha önce burs alıp iş hayatına atıldıktan sonra burs verme vefasını gösteren siz değerli hemşehrilerimize teşekkür eder yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

NOT: Başvurular 18 Ekimde sona erecektir. Burs formu ve ekindeki belgelerin okunaklı olarak ankaragurunluler@gmail.com adresine gönderilmesi gerekmektedir. (Pandemi sebibiyle fiziki evrak gönderilmemesi rica olunur. Fiziki olarak gönderilen başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.)

Burs başvuru Formunu açmak için tıklayınız….

ANKARA GÜRÜNLÜLER DERNEĞİ

YÖNETİM KURULU

Bu gönderiyi paylaş