ÜNİVERSİTELİ GENÇLER ANKARA GÜRÜNLÜLER DERNEĞİ’NDE BULUŞTU

Ankara’da üniversite öğrenimi gören Gürün’lü gençlerimiz Ankara Gürünlüler Derneği tarafından düzenlenen sohbet toplantısında bir araya geldi. Bu tür toplantıların kaynaşma açısından çok önemli olduğundan bahseden Dernek Başkanı Av Alpaslan Kayapınar katılımcı gençlere teşekkür etti. Toplantıya katılan 3 ciltlik Gürün Basın Tarihi yazarı Kırıkkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gürün sevdalısı Hemşehrimiz Ercihan Çakmak ve Ankara Gürünlüler Derneği kurucu Yönetim Kurulu üyesi Doğan Yalçınkaya’ya “30. Yıl Plaketi” taktim edildi. Avrupa Aerobik Jimnastik Şampiyonası üçüncüsü Busenaz Atmaca’ya başarısından dolayı çiçek taktimi yapıldı. Üç ciltlik “Gürün Basın Tarihi” eseri Ercihan Çakmak tarafından Ankara Gürünlüler Derneği’ne hediye edildi. Ercihan Bey’in Gürün basın tarihi ve Şallarımız konulu yapmış olduğu bilgilendirme söyleşisi sonrası Bağlamaları ile Buğra Çiko ve Berat Arda Kayapınar bu güne renk kattılar.

Katılımcılar:
Ercihan ÇAKMAK