GÜRÜNLÜ GENÇLER KAHVALTISI

GÜRÜN’LÜ GENÇLER KAHVALTISI 3:
Tek ayların ilk pazar günü yapılması geleneksel hale getirilen Gürün’lü Gençler Kahvaltısının üçüncüsü Yönetim Kurulu Üyelerimiz Erdoğan Aktaş ve Özlem Baybaş’ın ev sahipliğinde Ankara Gürünlüler Derneğinde gerçekleştirildi. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği kahvaltıda Dernek Başkanı’mız Av Alpaslan Kayapınar tarafından gençlerin Gürün ile bağlantılarının kuvvetlendirilmesi ve yılda bir defa da olsa sıla-ı rahim yapılmasına yönelik bir konuşma yapıldı. Ayrıca, dernek binamızın alınmasında ve öğrenci burslarımızda çok önemli katkıları olan emekli öğretmen Hayrettin Kayapınar’ın (Başkanımızın babası) doğum gününün gençler tarafından kutlanması günün anlamlı sürprizi oldu. Emeği geçenlere ve katılımcı gençlere teşekkür eder Mayıs ayının ilk pazar günü yeniden buluşmayı dileriz.