Saygı Değer Heşerilerimiz
2007-2008 öğretim ve eğitim yılı öğrenci bursları bu dönemde devam edecektir. Bu dönem burs bedeli bir öğrenci 650,00 YTL. olarak tesbit edildi. 2006-2007 öğrenim ve eğitim yılında GÜRÜN ve KÖY’lerinde ikamet eden ihtiyacı olan 82 öğrenciye Burs vermenin mutluluğunu yaşıyoruz.2007-2008 öğrenim döneminde öğrenci burs sayısı işallah 100 öğrenciye ulaştırmak.Yardımsever hemşerilerimizin öğrenci burslarına FİTRE ve ZEKATLARI ile katkılarını bekliyoruz.
Derneğimiz aracılığı ile 2006-2007 eğitim döneminde burs veren Yalçın KOCABAY(40), Celal ÖZDEMİR(6), Sait KEKEÇ(6), Edip BAŞER ve Hülya BAŞER(3), Turgay YIDIZ(UMA)(3), Hakkı UMA(1), Murat KARTAL(1), Y.Ziya BARAN(1), Naile ÖZTÜRK(1), H.Hüsnü ÖZDEMİR (1), Necdet BARAN(1), Selami KOCA(1) Gönül TAŞ(1), Metin UĞUR(1), Şebnem BARAN(1), Mehmet KAMLIKOYAK(1), Güneş KARAMULLAOĞLU(1), Nursel ve DR.Birsen CİVELEK kardeşler (1),
Fitre ve zekatları ile katkıları olan sayın Mustafa Kara MULLAOĞLUN, Feyzullah ARSLAN, Bekir AŞCI, Nuran HEPER (Ayyıldız), Muharrem ÇİLİNGİR, Hasan BÖLÜKBAŞI, Muammer KIRIŞ, Ali Ulvi TURAN, Raşıt MOR, Külçi ÖZKAN (Karamollaoğlu), İ.Emin MOROĞLU, Necla BAKAR, Aslı KONDU, İhsan KEKEÇ, Erkan KAYAPINAR, Tahır BÜYÜKTANIR, Doğan YALÇINKAYA, Hatice DEMİRSOY, S. Gamze DEMİRSOY, Coşkun HANÇER, Ali essan DEMİR, İhsan TURAN Bey ve Hanım efendilere Öğrenciler adına dernek adına teşekkür eder BU DÖNEMDE YARDILARINI bekliyoruz. Burs verdiğimiz öğrencilerimiz okullarında başarılı olduklarında okulları nda mezun olana kadar devam etmektedir.