Ankara Gürünlüler Derneğinde Bayramlaşma

13-10-2007 Cumartesi bayramın ikinci günü saat 13’de ANKARA GÜRÜNLÜLER DERNEK binasında Ankara’daki Gürünlü hemşerilerimizin kalabalık katılımına Denizcilik müşteşarı İSMET YILMAZ ve birçok hemşerimizin katılımı ile bayramlaşıldı.Çay,cikolata ve meyve ikram,edilerek sohbet edilip hasret giderildi. Gürün’den gelerek bayramlaşmaya katılan GÜRÜN GÜNDEM Gazetesi yazarı Önder KOCAMEMİK’in getirdiği gazeteler okunarak gürün’deki yeni haberleri eskiye dönük gürün mazileri anılarak gazeteci Önder’e övgüler ve teşekkür edildi.Gürün’de özellikle derneğimizin bayramlaşmasına katılan GÜRÜN GÜNDEM Gazetesine teşekkür ediyoruz.Dernek başkanı Doğan YALÇINKAYA Derneğin faliyetleri ile ilgili bilgiler verdi.İsmet YILMAZ Bey Gürünlülere her zaman kapısının açık olduğunu söyleyerek kısa bir konuşma yaptı. Gürün’e ve Gürünlülere yaptığı hizmetlerden dolayı Gürün’ümüzün medeni iftihari değerli hemşerimiz İsmet YILMAZ beyefendiye Gürünlüler ve dernek adına sonsuz teşekkür ediyoruz. İkram ve sohbetlerden sonra gazetede yayınlanması için çekilen resimlerden sonra vedalaşıldı.
DERNEĞİMİZE KADAR GELEREK BAYRAMLAŞMAYA KATILAN HEMŞERİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Bu gönderiyi paylaş

Bir yanıt yazın