GÜRÜNDE AĞAÇ SEFERBERLİĞİ

Ülke genelinde başlatılan ağaç seferberliğine çalışkan genç dinamik gürün kaymakamımız Davut GÜL”de İlçimizde “Yeşil Gürün için 1 milyon fidan” Ağaçlandırma seferberliği başlatmış bulunmaktadır.

Bu Ağaçlandırma Seferberlığıne katkı etmek isteyen gürün sevdalı hemşerilerimiz (1 Fidan 5 YTL.olmak üzere ,Gürün Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliğinin Gürün Ziraat Bankası 27547509-5001 no’lu hesaba) Yatırarak aşğıda belirtilen ağaçlandırılanacak alanlarda isteyen kişi ve kuruluş kendi adlarına fidanlık kurabileceklerdir.

İlçemiz merkez ve genelinde ağaçlandırılacak olan Kaymakamlığımızca tesbit edilmiş bulunanlar

-İlçe merkezindeki Bekir Aksoy Ormanı ve devamı
-Gürün Kayseri karayolu güzargahı,
-Gökpınar yolu ve Gökpınar gölü çevresi
-Köy ve ilçe merkezi mezarlıkları ve çevresi
-Başta okullar olmak üzere tüm Kamu kurum ve kuruluşları bahçesi
-Köy yollarının etrafı

Bu Ağaçlandırma Seferberliğine katılmak isteyen hayır sever hemşerilerimiz 28-.03.2008 tarihine kadar derneğimize veya Gürün Kaymakamlığımıza bildirerek GÜRÜN”ÜN Geleceğıne büyük yardım etmiş olurlar.

ANKARA GÜRÜNLÜLER DERNEĞİ

Bu gönderiyi paylaş