GELENEKSEL GECEMİZ COŞKU İLE KUTLANDI

16-11-2007 Cuma günü akşamı iller bankasi macun köydeki sosyal tesislerinde 400 kişinin üzerinde GÜRÜNlünün katılımı ve sunuculuğunu Av. Alpaslan KAYAPINARIN yaptığı Geceye Yalnız Gürünlülerin davet edildiği gecede salonun almadığı Gürünlüler gecesi çoşku ile yapıldı. Sivas spor simgesi olarak geceye katılan her Gürünlü beyaz ve kırmızı karanfile karşılandı.

Gürün aşığı ve derneğimize her türlü maddı manevi destek veren müşteşarımız İsmet YILMAZ Kardeşimiz Ankara dışında olması nedeni ile katılamadığı geceye telefonla iştirak ederek tüm hemşerilerimin gecesini kutladı.

Başkan Doğan Yalçınkaya’nın Dernek faliyetleri ile ilgili bilgi verdiği konuşması ile başlayan geceye Ankara dışında gelen İşadamı Asef ÇOBAN, İstanbul Milletvekili Gürünlü Edibe SÖZEN,Gürün Kaymakamı Davut GÜL,Gürün Belediye Başkanı Mehmet AKTAŞ,Suçatı Belediye Başkanı Süleyman OCAKCI, Başbakanlık Teftişkurulu başkanı Muttalip ÜNAL,İçişleri Bakanlığı Teftiş kurulu başkanı eski Gürün Kaymakamı Kerem AL, İçişleri Bakanlığı Sıtreteji geliştirme Başkanı Adnan YILMAZ,Tarım Bakanlığı Personel genel mürürü Bekir ULUBAŞ,Gürün AKP ilçe başkanı Levent Gürbüz,Gürün CHP ilçe Başkanı İlyas Eşiyok, Gürün Kültür Başkanı Erkan YİĞİTTÜRK ve yönetimi,Adana Dernek Başkanı Av.Meryem Türktekin,İzmir dernek başkanı Şahmender Şener,Karadoruk köy dernek başkanı Şefik Öztürk ve yönetimi, Bozhüyük dernek başkanı Maksut KEKEÇ,Hüyüklüyurt Köy dernek başkanı Rafet Atçıyurt,Kürtçü Dernek başkanı İlyas Soğukbulak, ASİDEF Fadarasyon Başkanı Doğan Ürgüp ve Yönetimi, ve Ankaradaki birbirinden Değerli DERNEK ÜYE ve hemşerilerimizin katıldığı gecede Gürünlü Sanatcımız Haluk GÜLSOY ve Kültür Bakanlığı Sanatçılarının söylediği şarkı ve türkülerle halaylar çekildi oyunlar oynandı. Gürün’den yapılıp gelen tandır ekmeğı ve kavurgalar ikram edildi. Şölen Çikolataları sahibi değerli hemşerimiz Asef Çoban’ın güzel türküleriyle herkesi coşturdugu gecegeç saatlere kadar devam etti. Ayrıca Güründen Gelerek Resim ve çekim yaparak Gecemize renk katan Gürün Haber Gazetesinden İsmail Hakkı Beye,Gürün Posta Gazetesinden İlyas Eşiyok beye,Gürün Gündem Gazetesinden Önder Kocamemik beye ayrı ayrı teşekkür ederiz.
Geceye yalnız Gürünlüler davet edilmiştir.Davet edemediğimiz Sivaslı Milletvekillerimiz ve burokratlarımız bizi bağışlasınlar.
GECEMİZE KATILIP OTURACAK YER BULAMAYARAK AYAKTA KALAN HEMŞERİLERİMİZ BİZİ AFFETMELERİNİ DİLERİZ.

Bu gönderiyi paylaş

Bir yanıt yazın