GÜRÜN KAYMAKAMI Davut GÜL’ün Ankara Gürünlüler Derneğine Ziyareti

Gürün kaymakamı Davut GÜL 24-10-2007Çarşanba günü Ankara Gürünlüler derneğini Tanışma ziyaretinde kalabalık bir Gürünlü ile karşılandı. İç işleri Bakanlığı stratejisi plan ve proje daire başkanı Adnan Yılmaz ve Ankaradaki köy derneklerinden ,Yuva külah der.başk. Abbas Akkaya,Gürün köyleri der.Bşk. Turan Karataş ve bir çok iş der.Bşk. Turan Karataş ve bir çok iş adami avukat ve gürünlülün katıdığı toplantıda,Başkan Doğan Yalçınkaya derneğın çalışmaları hakkında bilgi sundu ve konuşmasında kaymakam Davut Gül bey gibi genç çalışkan beyefendi bir kaymakamın Gürün için bir şans olduğunu söyleyerek ziyaretinden dolayı teşekkür etti.Tanışma ve sohbet tolantısında Çay.pasta ve meyve ikram edildi.Hemşerilerin Gürün ve köyleri ile ilgili bilgi ve soruları ile devam eden toplantıda vadalaşan kaymakam beye ziyaretinden çok memnun kaldıklarını söyleyerek hatıra resmi çekilerek vedalaşıldı.