2006-2007 ÖĞRENCİ BURSLARI

2006-2007 ÖĞRENCİ BURSLARI

2007-2008 öğretim döneminde güründeki ilköğretim okullarında okuyan 40 öğrenciye ayda 50 YTL. Üniversitelerde okuyan 44 öğrenciye ayda 70 YTL. Olarak toplam 84 öğrenciye burs vermenin sevincini yaşıyoruz. Ankara Gürünlüler Derneğinin asıl amacının eğitimli bir Gürün gençliğini yetiştirmektir.Burs verdiğimiz öğrenciler Okullarında başarılı ve okullarında kalmadıkları taktırde okullarında mezun olana kadar bursları devam etmektedir.

Bilgi amacıyla burs veren saygı değer hemşerilerimizin isimlerini sunuyorum; Yalçın ve Akten KOCABAY ( 40 ), Av. Sait KEKEÇ (6) Celal ve Miyesser ÖZDEMİR (6),Edip ve Hülya BAŞER (2) Yıldız TURGAY (3) ), Murat KARTAL (1),Yusuf Ziya BARAN (1),Naile ÖZTÜRK(1),Gönül TAŞ (1), Metin UĞUR (1) Selami KOCA (1), H.Hüsnü ÖZDEMİR (1), .MehmetKANLIKOYAK (2) GüneşKaramullaoğlu(1) Güngör SÖZEN (1) Şemşettin MADEN(1) Süleyman OCAKCI (1) Feyzullah ARSLAN (1) Nursel ve Birsen CİVELEK(1) Bekir AŞCI (1)Zamir ERTÜRK (1) Nurettin ÖZDEMİR (1) Av.Alparslan KAYAPINAR(1)Ank.Gürünlüler Derneği Kadın KOLLARI(1)

Fitre ve zekatları ile öğrenci bursuna bağış yapanlar:

Elnur KONDU,Y.Ziya BARAN,İhsan TURHAN,Şinasi BÜYÜKTANIR Hamdi KÜÇÜK,Doğan YALÇINKAYA,Nuran AVUNDUK,Ercan ALPAY TürkanKANGAL,Ayşe AVUNDUK (AŞCI),Aksel CANBAY,İhsan KEKEÇ,Yahya ÖZGÜN,Prof.Dr.Ercan ALPAY,Coşkun SOLAK,Atilla BAYBAŞ, Av.C.Oktay MOĞULKOÇ, Tuğrul AKTAŞ,Muammer KIRIŞ, Hasan BÖLÜKBAŞI,Hilmi DEMİRSOY,Huran HEPER(Ayyıldız),Ecz. Hasan Temel,Şadıye Gamze DEMİRSOY,Hatice DEMİRSOY,Ali Esans DEMİR,Nur TEKİN,Sinan DEMİRSOY,Münüre CEBECİOĞLU,Besim CEBECİOĞLU,Hilmi ve Sena ÇATALBAŞ,Kamile ÇALİK (karamullaoğlu), Safiye KAYA, Bey ve Hanımefendilere Öğrenciler ve dernek adına teşekkür ediyor.

Bu gönderiyi paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir