Başkanın Kaleminden

milletin ve bir ülkenin geleceği ,çocukların ve gençlerin umutlu bakışlarında yeniden hayat bulur .Genç bakışlarda şekillenir memleketin özgürlüğü, yükselişi, dirayeti.. Ne istediğini bilen ,eğitimli, ahlaklı,adaletli,vicdanlı,irfan sahibi, fikri hür gençlerdir idealimiz.Bizler Ankara Gürünlüler Derneği olarak derneğimizin kuruluşundan bu yana işte bu ideal doğrultusunda çıktık yola.

Hali hazırda ihtiyaç sahibi 61 öğrenciye sizlerin desteği ile burs veriyor olmanın ve bu gençlerin eğitimine bir nebze dahi olsa katkıda bulunabilmiş olmanın mutluluğunu yaşamaktayız.Derneğimiz ,siz değerli hemşehrilerimizin istek ve gayretleri ile adeta eğitim gönüllüsü sivil toplum örgütü haline gelmiştir.Ekonomik krizin globalleştiği şu günlerde dahi kısıtlı bütçelerinin bir kısmını ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ve gençlerimize ayırma bilincinde olan başta Yalçın Kocabay beyefendi olmak üzere aşağıda adını zikrettiğimiz engin gönüllü Gürünlüleri bu manidar davranışlarından dolayı kutluyor aynı duyarlılığı tüm hemşehrilerimizden beklediğimizi belirtmek istiyoruz.Memleketimizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmayı şiyar edinmiş; okuyan-çalışan –düşünen-üreten-onurlu bir nesil yetiştirmek yolunda sağlamış oldukları katkılardan dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.Bize her konuda yardımcı olan ,fikir veren, bizi yönlendiren dernek yönetim kurulu üyelerimizide fedakarlıklarından dolayı tebrik ediyoruz.
Ayrıca; derneğimizin yıllardır yükünü çeken , derneğimizi adeta evladı gibi gören, gözeten , fikir ve tecrübelerini bizden esirgemeyen, mütevazi onursal Başkanımız Doğan Yalçınkaya ve değerli eşine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ankara Gürünlüler Derneği Yönetim Kurulu adına Av Alpaslan KAYAPINAR. ankaragurunlulerdernegi.com

Öğrencilerimize burs veren hemşehrilerimiz:

Bu gönderiyi paylaş

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir